NEMES - Kompleksowe Wsparcie Powypadkowe

Zapraszamy do zapoznania się z opiniami naszych klientów

OPINIE

Korzystałeś z naszych usług? Podziel się swoją opinią.

Formularz dodania opinii

    Opinie:

    Olaf Świderek,  04-03-2021 Dębno
    Bardzo dobrze współpracowało mi się z konsultantką, przemiła osoba. Zadzwoniła i w zasadzie dzięki niej uświadomiłem sobie, ile jeszcze pieniędzy zostało w Towarzystwie. Na szczęście nie zawarłem ugody i mogłem odzyskać to, co moje.

    Andrzej Krawiec, 27-02-2021 Gryfice
    Nie wiedziałem nawet, że Towarzystwo może obniżyć odszkodowanie aż tak... jak usłyszałem kwotę byłem w szoku.. mega plus za to, że po otrzymaniu gotówki to firma zajmuje się sprawa, a ja nie mam tego na głowie.

    Marek Szałek, 26-02-2021 Gubin
    Co prawda nie skorzystałem, bo finalnie załatwiłem sprawę bezgotówkowo, ale pan, z którym rozmawiałem, doradził krok po kroku co robić i nie oddałem auta do serwisu współpracującego z ubezpieczycielem, co było dobrą decyzją. Dzięki za czas który mi pan poświęcił!

    Agata Kozaniecka, 20-02-2021 Zielona Góra
    Ze wsparciem mojego doradcy udało się dopłacić kwotę, która pozwoliła naprawić moje auto na oryginalnych częściach, polecam Nemes!

    Adam Siwek, 01-02-2021 Bolesławiec
    Dzięki profesjonalizmowi Pana Jarka udało się odzyskać kwotę którą tak jak czułem, zaniżyło mi Towarzystwo.. DZIĘKUJĘ, jesteśmy w stałym kontakcie i jak znajomy ma szkodę, wiemy już co robić.

    Michał Wiśniewski, 19-01-2021 Lubań
    Miałem już dość kontaktu z Ubezpieczycielem.. Katorga na szczęście Nemes pomogło uzyskać dokumenty, zweryfikowali mi kosztorys i nawet udało się coś dorzucić do odszkodowania, obym nie musiał już korzystać, ale będę polecał.

    Anna Szura, 12-01-2021 Bielawa
    Firma razem z wypożyczalnia zorganizowała auto zastępcze, potem nawet okazało się po analizie kosztorysu, że będzie dodatkowa gotówka. No i pozdrawiam pana Maćka!

    Łukasz Lipiński, 10-12-2020  Jelenia Góra
    Świetny kontakt z doradcą, nie spodziewałem się nawet, że mogli mi coś zaniżyć... ale dobrze, że jednak wysłałem i wiadomo zawsze to lepiej mieć coś więcej niż zostawiać w towarzystwie.

    Aleksandra Głowa, 25-11-2020  Dzierżanów
    Profesjonalna pomoc klientowi, nawet w trudnej sytuacji.

    Bartosz Wawrzyniak, 16-11- 2020  Wrocław
    Pani podpowiedziała mi jak załatwić sprawy związane ze szkodą oraz jak rozmawiać z Towarzystwem Ubezpieczeniowym... bo niestety moje argumenty na nich nie działały. Dziękuję za pomoc!

    Jan Dębowski, 08-11-2020  Leszno
    Dzięki firmie udało mi się odzyskać swoje pieniądze! Naprawiłem samochód i trochę jeszcze zostało w kieszeni.

    Marcin Wilk, 20-10-2020  Konin
    Bardzo polecam firmę Nemes! Dzięki ich pomocy wystarczyło mi na naprawę na częściach oryginalnych.

    Paulina Socha, 17-10-2020  Jarocin
    Moja przygoda z firmą Nemes zaczęła się niespodziewanie. Pewnego dnia zadzwonił Doradca na mój numer telefonu, bardzo zdziwiłam się, skąd ma numer. Okazało się, że dzwoniłam tydzień temu na ich infolinię i stąd mają numer.

    Karolina Mądry, 29-09-2020  Kalisz
    Doradca uświadomił mnie, że mogę mieć zaniżone odszkodowanie . Ta informacja również mnie zdziwiła, ponieważ uważałam, że kwota jest adekwatna do uszkodzeń. Po konsultacji z mechanikiem okazało się, że jednak dużo brakuje na naprawę.

    Sylwia Gaik, 03-08-2020  Głogów
    Odwoływałam się do towarzystwa, czekałam około 2 tygodni i moje odwołanie na nic się nie zdało . Zwróciłam się więc do Pana z Nemes, wysłałam kosztorys po 5 dniach, miałam odpowiedź, że mogą mi dołożyć kwotę która spokojnie wystarczy na naprawę .

    Katarzyna Mikuła, 21-07-2020  Słupsk
    Zaniżone odszkodowanie ? - TYLKO FIRMA NEMES!

    Lena Godlewska, 13-07-2020  Bydgoszcz
    Byłam osobą, której pierwszy raz przydarzyła się stłuczka . Kompletnie nie wiedziałam co robić, zanim dodzwoniłam się do PZU, żeby zgłosić szkodę, najpierw wybrałam pierwszy lepszy numer w przeglądarce, gdzie dodzwoniłam się do Nemes. Miałam samochód, którym nie mogłam się poruszać, ponieważ policja zatrzymała mi dowód rejestracyjny . Na infolinii Pani poinformowała mnie, że przysługuje mi samochód zastępczy, jak i laweta . Oczywiście skorzystałam . Po pewnym czasie uświadomiłam sobie, że nie dodzwoniłam się do Towarzystwa, ale została uspokojona, że żadnych kosztów za nic nie ponoszę i mało tego, po pewnym czasie zadzwoniła Pani z innego działu, że chcą zweryfikować mój kosztorys i sprawdzić, czy nie mam zaniżonego odszkodowania . Po weryfikacji okazało się, że tak też się stało . Po 3 tygodniach dostałam pieniądze które wystarczyły na naprawę i zrekompensowały moje nerwy i czas.

    Ania, 04-07-2020 Elbląg
    Fajnie skorzystać z ich pomocy ! 🙂Ania, 04-07-2020 Elbląg

    Ola, 04-06-2020  Gdynia
    Profesjonalne doradztwo. Krok po kroku zostałam poinformowana co mam zrobić po kolizji.

    Janek, 21-05-2020  Płock
    Przemili ludzie !

    Leszek Bubicz, 18-04-2020  Iława
    Dzięki Nemes ! Jesteście Super !!!

    Paweł Maciejczyk , 09-04-2020  Warszawa
    Na początku miałem obawy czy nie jest to firma wyłudzająca pieniądze, jednak okazało się, że doradca pomógł mi i uzyskałem odpowiednią kwotę.

    Joanna Dułak, 31-03-2020  Sieradz
    Profesjonalne podejście do klienta Pana Jarka. Przeprowadził mnie przez cały proces, a ja musiałam tylko wysłać dokumenty.

    Żaneta Lewandowska , 19-02-2020  Bytom
    Pomogli w uzyskaniu pełnej kwoty i załatwili auto zastępcze. Polecam!

    Cezary Zbawiony, 16-02-2020  Łódź
    Pani Emilia to bardzo otwarta i szczera osoba. Z chęcią doradziła w problemach z wypłatą odszkodowania.

    Klaudia Maciąg, 27-01-2020  Radomsko
    Szybko, uczciwie, bezproblemowo. Polecam.

    Paweł, 21-01-2020  Wieluń
    Pierwsza firma jaką znam, która pomaga klientowi, a nie chce tylko na nim zarobić.

    Piotr Suszka, 10-01-2020  Rybnik
    Po stłuczce na własną rękę próbowałem walczyć z ubezpieczycielem, ale poświęciłem na to dużo czasu i pieniędzy. Oddałem sprawę do Nemes i po 2 tygodniach uzyskałem kwotę, której oczekiwałem.

    Agnieszka Sroka, 06-12-2019  Nysa
    Nie dość, że można zgłosić stłuczkę, wynająć samochód zastępczy to jeszcze uzyskać pełną kwotę odszkodowania.

    Rafał Kowalski, 18-11-2019  Bielsko-Biała
    Naprawdę profesjonalna obsługa, już nie wspomnę o pięknym głosie Pani, która zajmowała się moją sprawą...

    Iwona Dęba, 22-10-2019  Katowice
    Wszystko bezproblemowo, jasno przekazywane informacje, polecam!!!!!

    Bartłomiej Wąsik, 17-09-2019  Żywiec
    Cieszę się, że jesteście i uświadamiacie ludzi, bo towarzystwo potrafi tylko wykorzystywać wierność. Z czystym sumieniem polecam.

    Justyna Kusz, 02-09-2019  Kraków
    Rzadko kiedy obsługa telefoniczna daje taką pozytywną energię! Sprawa załatwiona szybko, sprawnie, gotóweczkę już mam.

    Bartek , 29-08-2019  Legionowo
    Dzięki Wam odzyskałem swoje pieniądze. To zdanie mówi samo za siebie. POLECAM.

    Monika Orlik, 23-08-2019  Mława
    Świetnie działacie!! Moja praca nie pozwoliłaby na to, abym się sama zajęła sprawą ze względu na czas, a nawet jeśli to pewnie bezskutecznie, bo towarzystwa tylko na to czekają.. Brak słów.  
    Za to polecam Was i będę polecać! Trzymajcie się ciepło. Pozdrawiam.

    Wojtek, 26-07-2019  Olsztyn
    Witam. Jestem pełen podziwu profesjonalizmu tej firmy. Prowadzę również swoją, więc potrafię rozpoznać kompetentne osoby do wykonywanej pracy. W tym przypadku nie mam żadnych zastrzeżeń . Bardzo dziękuję za współpracę.

    Irena Warchoł, 15-07-2019  Elbląg
    Dziękuję. Jestem już starszą kobietą i nie chciałam ufać.. Tyle się słyszy teraz w telewizji, co się dzieje .... pani z Nemes dała takie wsparcie, w przykrej dla mnie sytuacji, że zaufałam. Dzisiaj córka powiedziała, że przelew doszedł, dlatego pisze. Jesteście warci pochwały, za to, co robicie.

    Iza, 29-06-2019  Węgrzynowo
    Udało się odzyskać pieniądze bez użerania się z Towarzystwem. Polecam!

    Natalia Szwarc, 06-06-2019  Ełk
    Pan Mateusz pomógł mi odzyskać dokumenty od Ubezpieczyciela, a po ich sprawdzeniu zaproponował mi kwotę która akurat wystarczyła na pokrycie reszty kosztów.

    Daniel Makowski, 23-05-2019  Łomża
    Odniosłem bardzo miłe wrażenie z rozmowy z panią Rudnicką. Środki właśnie wpłynęły na konto. Warto sprawdzać kosztorysy!

    Izabela Jakubiak, 11-04-2019  Zambrów
    Pani, która pilotowała moją sprawę, uratowała mnie przed ugodą. Okazało się, że z dopłatą wyszło 750 zł więcej. Miłe zaskoczenie!

    Damian Kubisiak, 09-04-2019  Grójec
    Pan Maciek krótko i konkretnie powiedział mi, o co chodzi. Sprawa zamknięta, środki na koncie. Mogłoby być trochę więcej, ale z Towarzystwem nie było dyskusji, a nie mam czasu chodzić po sądach. Jestem zadowolony.

    Sebastian Pająk, 26-03-2019  Radom
    Załatwiłem kilka spraw z Panem Cebulą. Na 5 spraw 3 dopłaty. Jak coś będzie, będziemy jeszcze działać.

    Oliwia Górecka, 27-02-2019  Kraków
    Nie udało się uzyskać dopłaty do szkody całkowitej, ale pani Andżelika pomogła mi się dogadać z towarzystwem w sprawie auta zastępczego.

    Jacek Przybysz, 11-02-2019 Tarnów
    Krótko, konkretnie, bez lania wody. Jacek Przybysz, 11-02-2019 Tarnów

    Kasia, 29-01-2019  Rabka
    Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Zgłosili za mnie szkodę i podstawili auto zastępcze. Kiedy okazało się, że Towarzystwo Ubezpieczeniowe zaniżyło moje odszkodowanie, dopłacili mi pieniądze, dzięki którym wystarczyło na naprawę mojego samochodu.

    Zbigniew Wiśniewski, 25-01-2019  Rzeszów
    Pan doradca polecił mi twardo postępować z towarzystwem i było warto. Dzięki nim jestem sporo do przodu.

    Aneta Białas, 08-12-2018  Mielec
    Super firma, dopłacili mi więcej, niż dostałam od Ubezpieczyciela.

    Nikola Madej, 05-11-2018  Kraśnik
    Nie wiem, co bym bez nich zrobiła, przestrzegali mnie przed ugoda. Dzięki temu nie musiałam się martwić czy wystarczy mi na naprawę.

    Jowita Dul, 27-10-2018  Sandomierz
    Firma robi świetną robotę. Dołożyli mi do tej złodziejskiej wyceny. Polecam.

    Mariusz Mazur, 18-09-2018  Szydłowiec
    Rzetelna firma. W każdej chwili mogłem się skonsultować z doradcą. Przelew doszedł po 21 dniach.

    Marcin Dobrzański, 02-09-2018  Lipsko
    Wszystko poszło bezproblemowo, pomogli mi z zaniżeniem. Warto.

    Arkadiusz Szulecki, 14-08-2018  Kozienice 
    Początkowo byłem sceptycznie nastawiony, ale kiedy wysłałem kosztorys, do analizy okazało się, że jest bardzo zaniżony. Dołożyli mi drugie tyle. Polecam ich znajomym i oni również są zadowoleni.

    Marta Buda, 25-07-2018  Dęblin
    Rzetelna firma, wszystko wyjaśnione krok po kroku. Polecam!

    Kuba Gołębiewski, 08-07-2018  Wyszków
    Zostałem świetnie obsłużony i dzięki pomocy pracowników otrzymałem dopłatę do odszkodowania.

    Krzysztof Mach, 29-06-2018  Pisz
    Mój kosztorys był zaniżony. Z pomocą przyszła Firma Nemes, która uzyskała dla mnie dodatkową gotówkę do odszkodowania.

    Kamil Borkowski, 25-06-2018  Lublin
    Jestem bardzo zadowolony, z każdym pytaniem mogłem zadzwonić do mojego doradcy, który udzielał mi ważnych wskazówek.

    Iwona Stec, 07-05-2018  Kolno
    Dzięki tej firmie nie musiałam martwić się o to, czy Towarzystwo zaniżyło moje odszkodowanie. Wszystkim zajął się mój doradca.

    Stanisław Stasiak, 19-04-2018  Białystok
    Numer telefonu uzyskałem od kolegi, który skorzystał z pomocy firmy Nemes. Również zwróciłem się z pomocą i zostałem profesjonalnie obsłużony.

    Robert Piskorowski, 02-04-2018  Świdnik
    Cała procedura przebiegła szybko i pomyślnie, bardzo miły doradca który został mi przydzielony. Polecam.

    Konrad Nowak, 21-03-2018  Ciechanów
    Miałem szkodę sprzed ponad 2 lat, myślałem, że już nic nie mogę tutaj zrobić, ale ta firma zajęła się również starą szkoda i dostałem dopłatę do odszkodowania, co było dla mnie miłym zaskoczeniem.

    Kuba, 16-03-2018  Zamość
    Dzięki Firmie Nemes nie musiałem przejmować się zaniżonym odszkodowaniem, wszystkim zajął się mój doradca a ja tylko czekałem na pieniądze.

    Robert Wrona, 15-02-2018  Przemyśl
    Dostałem numer od kolegi, sam zadzwoniłem, bardzo miły kontakt z doradcą do którego mogłem się zwrócić z każdym pytaniem. Polecam i pozdrawiam cały zespół Nemes.

    Jakub Olech, 10-02-2018  Nowy Targ
    To już nie pierwsza szkoda weryfikowana przez firmę Nemes jak zawsze indywidualne podejście do klienta. Polecam wszystkim.

    Tomek Pukała, 22-01-2018  Kościerzyna
    Szkoda sprzed 2 lat myślałem, że już po wszystkim jednak po rozmowie z doradcą firmy Nemes dowiedziałem się, że mam jeszcze prawo odzyskać swoje pieniądze. Polecam wszystkim, naprawdę warto!

    Zbyszek, 08-01-2018  Biskupiec
    Nie wiedziałem co zrobić z zaniżonym odszkodowaniem, na szczęście kontaktowałem się z firmą Nemes, zostałem na bieżąco o wszystkim informowany i bez żadnych problemów odzyskałem swoje pieniądze.

    Dawid Malec, 13-12-2017  Trzcianka
    Szybki kontakt, sprawne przekazywanie informacji i przede wszystkim odzyskałem swoje pieniądze.

    Daniel Borawiak, 02-11-2017  Swarzędz
    Przy pierwszym kontakcie byłem bardzo sceptycznie nastawiony, jednak potem dzięki rozmowom z moim doradcą, uświadomiłem sobie jak dobrze, że istnieją takie firmy. Polecam.

    Jurek, 08-10-2017  Sierpc
    Problem z zaniżona kwotą odszkodowania ? Z firmą Nemes nie jest już to żaden, problem polecam wszystkim.

    Alicja Kania, 20-09-2017  Gniezno
    Profesjonalna pomoc klientowi, nawet w trudnej sytuacji.

    Urszula Dębska, 17-09-2017  Opole
    Pani podpowiedziała mi jak załatwić sprawy związane ze szkodą oraz jak rozmawiać z Towarzystwem Ubezpieczeniowym... bo niestety moje argumenty na nich nie działały. Dziękuję za pomoc!

    Grzegorz Kloc, 21-08-2017  Kłobuck
    Dzięki firmie udało mi się odzyskać swoje pieniądze! Naprawiłem samochód i trochę jeszcze zostało w kieszeni.

    Kornelia Groszek, 31-07-2017 Koło
    Nie byłam do końca przekonana, czy uda się coś ugrać, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze. Będę polecać 🙂

    Ilona Włodarczyk, 23-07-2017  Nidzica
    Miałam nadzieję, że towarzystwo ubezpieczeniowe potraktuje mnie jak poszkodowaną, natomiast cały kosztorys zrobili tak, aby moje pieniądze zostały u nich. Na szczęście przypadkowo zadzwoniłam na infolinię Nemes i uświadomili mnie, że te ich kosztorysy to śmiech na sali. Wypłacono wyrównanie, przez co spokojnie naprawiłam auto.

    Adrian Różak, 10-06-2017  Iława
    Miła Pani z Nemes zadzwoniła do mnie po szkodzie, aby zapytać jak sytuacja, ze szkodą u mnie wygląda. Rzeczoznawca był, kosztorys też, ale nawet na lakiernika nie wystarczyło. Odwoływałem się, ale oczywiście w towarzystwie mieli mnie w głębokim poważaniu.... Dogadałem się z firmą, dostałem pieniądze. Nie żałuję.

    Ludwik Sosnowicz, 07-06-2017  Węgrzynowo
    Bardzo ładny głos ma Pani, która tutaj pracuje.

    Józef Zając, 19-05-2017  Rzeszów
    Towarzystwo chciało mnie oszukać, zacząłem szukać firm które się zajmują dopłatami. Nemes miało najwyższą dopłatę.

    Piotr Dołhań, 14-05-2017  Włodawa
    Nie byłem świadomy, że można odzyskać swoją gotówkę z Towarzystwa, a firma NEMES mi pomogła.

    Roksana Kowalczyk, 01-04-2017  Świdnica
    Wsparcie jednego doradcy od samego początku rozmowy do samego zakończenia mojej sprawy.

    Patryk Lipiński, 27-03-2017  Sandomierz
    Jestem mężczyzną, po sympatycznej rozmowie z Panią która mnie urzekła swoim głosem, wysłałem kosztorys i nasza praca dobiegła efektów takich jak.. Odzyskanie mojej gotówki dlatego jestem zadowolony.

    Wiktoria Styś, 09-03-2017  Świecie
    Nie zdawałam sobie sprawy, że Towarzystwa tak oszukują nieświadomych ludzi, dziękuję Panu za wsparcie.

    Marcin Chmiel, 13-02-2017  Białowieża
    Wyszedłem na tym z korzyścią.

    Beata Nieroda, 28-01-2017  Radomsko
    Nie byłam przekonana, ale ostatecznie zdecydowałam się na analizę.

    Klaudia Pietras, 10-01-2017  Mińsk
    Różnica była ogromna między tym, co Towarzystwo mi wyliczyło a tym, co firma.

    Julia Partyka, 08-12-2016  Cieszyn
    Cieszę się, że się zdecydowałam, kto nie ryzykuje, ten szampana nie pije. Jestem osobą która lubi podejmować szybkie decyzje.

    Szymon Marecik, 19-11-2016  Jarocin
    Najlepsza firma z którą współpracowałem, Pani bardzo miła i kompetentna. Polecam, miałam problem, nikt mi nie chciał pomóc, dopiero firma NEMES stanęła na wysokości zadania i odkupiła szkodę. Polecam.

    Irena Szczepanik, 12-10-2016  Poznań
    Miałam problem, nikt mi nie chciał pomóc, dopiero firma NEMES stanęła na wysokości zadania i odkupiła szkodę. Polecam.

    Leszek Toporek, 05-09-2016  Sosnowiec
    O firmie NEMES usłyszałem od koleżanki, okazała się zbawieniem. Odkupili ode mnie szkodę, wypłacili pieniądze, jestem zadowolony.